EFT 2020

De meest krachtige managed file transfer oplossing is nu nog beter. Wij maken wereldwijde compliance voor bedrijven eenvoudig en snel.

Neem contact met ons op

EFT Arcus

Cloud Managed File Transfer

EFT Arcus is een SaaS oplossing voor organisaties die behoefte hebben aan een MFT platform met de flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenbesparende mogelijkheden die de cloud kan bieden. EFT Arcus kan je bestandsoverdracht infrastructuur simplificeren, operationele efficiëntie vergroten en je belangrijkste gegevens beschermen.

EFT

On-Premises Managed File Transfer

Enhanced File Transfer (EFT™) is een geavanceerde, krachtige managed file transfer (MFT) oplossing die dient ter vervanging van onveilige, verouderde ftp-servers, niet-flexibele en chaotische zelfontwikkelde bestandsoverdracht systemen, trage fysieke verzending van gegevens en dure lease lijnen en VANs.

Lees meer

WAAROM KIEZEN VOOR GLOBALSCAPE EFT?

Elke onderneming heeft specifieke behoeften als het aankomt op veilige bestandsoverdrachten. Daarom bieden wij de flexibiliteit en functionaliteit van EFT. Middels EFT en EFT ARCUS bieden wij krachtige en veelzijdige tools ten behoeve van automatisering, samenwerking, beveiliging en analytics. Op die manier bieden we jou de middelen om je bestandsoverdracht beheer te controleren en te optimaliseren. 

Cliënten maken vaak gebruik van EFT om hun bestandsoverdracht platformen te centraliseren en te standaardiseren. Onze cliënten weten dat EFT betrouwbaar en efficiënt is en een veiligheid biedt die superieur is aan de meeste oude systemen en ftp-servers. Zowel kleine als grote bedrijven, in een breed scala aan sectoren, profiteren van de flexibiliteit en efficiëntie van EFT. Bezoek onze Use Cases pagina of bekijk de uitgelichte use cases hieronder.

EFT vervangt onbetrouwbare verouderde systemen

Een publieke entertainment groep verving hun verouderde ftp-servers. De cliënt worstelde met een 10 jaar oude oplossing die bestond uit vier lokale softwareapplicaties voor ftp-overdrachten, planning en PGP-versleuteling. Door het gebruiken van Globalscape's Enhanced File Transfer (EFT) Enterprise platform, kon de cliënt de zichtbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid van gegevensoverdrachten vergroten en tegelijkertijd de downtime en kosten reduceren.

 

EFT stroomlijnt post-fusie netwerkmigratie

Een Globalscape cliënt gebruikte EFT voor het succesvol samenvoegen van netwerken en het migreren van data na de acquisitie van een bedrijf in de financiële dienstverlening. Zij vroegen ons om hulp bij het combineren van ongelijksoortige netwerken en het samenvoegen van databases in een verenigd EFT-platform. Met behulp van meerdere bestaande modules uit EFT’s robuuste productaanbod, wisten onze ontwikkelaars een succesvolle oplossing te creëren.

 

EFT verfijnt dure cloud configuratie

Globalscape EFT vereenvoudigde de migratie van applicaties naar de cloud voor een belangrijke Amerikaanse firma in de financiële dienstverlening, waarbij cloud overdrachtsbeveiliging en –beheer werd verbeterd. De cliënt zocht hulp bij het adresseren van meerdere operationele en beveiligingsproblemen. Onze ontwikkelaars verstrekten een beheersbare, vereenvoudigde oplossing die de betrouwbaarheid, veiligheid en efficiëntie van gegevensuitwisselingen in de cloud verbeterde.

 

Neem contact met ons op!

We helpen je graag om je IT te verbeteren. Bel ons of stuur ons een bericht!